Deze week: GRATIS verzending naar NL & BE!

Bestelling & Levering


Bestelling en levering

VEBOLT™ hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Bovendien willen we onze producten leveren tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd  van onze producten bedragen 7-15 werkdagen. Leveringen naar België kunnen 2-5 dagen langer duren.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Wij zullen je bestelling binnen 2-5 werkdagen verwerken. Zodra je bestelling is verzonden, kan het 7-15 werkdagen duren voordat je bestelling aankomt, afhankelijk van je woonland. De meeste bestellingen komen echter binnen 2 weken aan.

Ons retourbeleid?

We bieden een 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 14 dagen na levering van je artikel contact met ons op of via info@vebolt.nl. Wij zullen je begeleiden bij het retourneren van je bestelling aan ons voor een terugbetaling.  

Er is een probleem met mijn bestelling. Wat zal ik doen?

Neem hier contact met ons op of via info@vebolt.nl en we zullen proberen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.