Deze week: GRATIS verzending naar NL & BE!

Retourbeleid


Ons retourbeleid?

Retourneren
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wanneer dit het geval is, kunt u uw aankoop binnen 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van uw aankoop retourneren. Gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet in retour nemen.
De kosten voor het retourneren liggen bij de koper van de artikelen, tenzij het onder garantie valt.
Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Indien het pakket zonder retourformulier wordt geretourneerd, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten.

Hoe gaan we verder?
Wij mailen u wanneer we de artikelen in ontvangst hebben genomen. Vervolgens boeken wij het aankoopbedrag terug. U wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort, heeft u het binnen deze termijn nog niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.

Beschadigd, defect, of foutief artikel ontvangen?
Heeft u een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Stuur alstublieft een e-mail met uw naam, adres, telefoon- en ordernummer, en een toelichting op het door u geconstateerde gebrek en zo mogelijk een foto naar onze klantenservice: info@vebolt.nl. Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor u op te lossen zonder dat u het product hoeft te retourneren. Klachten Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan onze klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens: info@vebolt.com

Vragen?
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:
E-mail: info@vebolt.nl