Deze week: GRATIS verzending naar NL & BE!

Bedrijfsprofiel


Welkom bij VEBOLT™

VEBOLT™ is onderdeel van de Nova Emptio Group. Met VEBOLT™ willen we een gevestigd merk creëren voor praktische producten in de Benelux. Wij leveren diverse producten aan die als doel hebben de gezondheid en/of lichamelijke klachten te behandelen. 

We zijn jong, dynamisch en staan iedere dag klaar voor jou met de beste producten. De kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel. Wij werken alleen met betrouwbare leveranciers wiens producten voldoen aan de regels en minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu die daarvoor gelden binnen de Europese richtlijnen en vorderingen.  

Missie

Onze missie is kort en krachtig: Klaar staan om jouw leven een stuk gemakkelijker en leuker te maken. Doordat we onze fulfilment uitbesteden kunnen wij voor jou de scherpste prijzen aanbieden. 

Visie

Het streven naar kwalitatief goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid staat bij VEBOLT.com centraal. In deze snel veranderde wereld willen wij ons ontwikkelen tot uiterst betrouwbare, integere en klantgerichte webwinkel.   

Kernwaarden

  • Klantgericht
    Zonder onszelf tekort te doen willen wij een 'WOW-gevoel' aan onze klanten geven. 

  • Kwaliteitsgericht 
    Wij stellen niet alleen hoge eisen aan ons werk, maar ook aan onze partners. Daarbij streven wij voortdurend naar verbetering ervan. 

E-mail:
info@vebolt.nl

Bank:
Bank: ING Bank N.V
Rekeningnummer: 0008.44.97.60
Naam: Nova Emptio
IBAN: NL50INGB0008449760
BIC / SWIFT: INGBNL2A

VEBOLT™ is onderdeel van:
Nova Emptio Group
Btw nr: NL419488662B01
KvK nr: 72386177